Wednesday, November 24, 2010

senaman mata,

assalamualaikum. salam sejahtera. readers stalkers. :)

belog yana says GOOD MORNING!.
dengan jayanya hari ni bangun pagi,
ehem sebelum ni bangun pagi jugak, takla sampai bangun petang kan. :p
cuma terlambat sikit la. hari ni je practise bangun awal sebab
biar esok otak tak terkejut bila nak pergi exam.
da terkejut nanti da ak dapat jawab exam.

yup! esok first paper yana.
APPROXIMATION THEORY atau dalam bahasa melayu nya TEORI PENGHAMPIRAN.
lusa second paper.
COMPLEX VARIABLE a.k.a PEMBOLEHUBAH KOMPLEKS.
doakan yana ye!. :)

disebabkan malas nak exercise yang melibatkan anggota kaki
contoh jogging,playing,cycling. T__T

jadi pagi ni jom kita buat senaman mata.
cuma yana plus senaman jari sebab nak taip. :D

jom! jom!.
jangan malu-malu.
jangan segan-segan.











picture biasalah. credit to cik google.

nak beg plastik camni boleh.
kreatif gile ok!.
haha
^.^

ok2. done.
wassalam.
:)


1 comment:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

yg atas gmbr gajah tu buat pening laa...kelabu jer....

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Related Posts with Thumbnails