Tuesday, November 23, 2010

jawapan yang mintak penampar!.

huuui kasaq naa bunyi tajuk entry.
tapi kasaq kasaq dalam hati tetap ada taman naa.
:p

ini lah hasil-hasil bila godeh2 kat dalam lappy.
apa video yang masih dalam simpanan yang best.
tup2 nampak video ni. first time nengok
guling-guling macam tenggiling yana gelak.

sumpah!. terpikir nanti bila jadi cikgu nanti for sure,
mesti ada murid yang boleh buat jantung ada sakit. :D
video ni ambil dari miss zu. dia yang rajin cari mencari ni.
boleh buat calon menantu jugak nih. tehee! gurau ye zu~.
tanpa berceloteh panjang sila sila lah.
jangan malu-malu, jangan segan-segan.
*niat dihati taknak mengarang sepatah ayat. tapi terpaksa. =.='


video

credit to miss zu.









SANGAT KREATIP!.

sempat lagi lukis. not bad!. :p


giler sadis!.

credit to cik google.



wassalam~. :)


8 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahahaha~~~kreatif..

Depa tekanan kot noo..bab tu jadi mcm tu..adehhhh..

tp mmg lawak laa...

Zulfahmi Abidin said...

haha.lawak gile.terkejut aku ade jgk budak buat mcm nie ea?? ke just lawak aku pon tak tawu tapi buat aku gelak jgk.bhahah.mampus kalau aku jdi cikgu mcm nie.bhahaha


Terkini: 1. Macam Mana Kalau
. Fakta dan Auta
3. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanye

cik zulaikha said...

waahhhh.. patut la den asyik tersedak je hari ni..rupenya ada orang sebut2 nama den kat blog dier.. hehe..

err.. bab calon menantu tu jgn cakap kuat2.. malu..~~ wakakaka...eh, silap.. hehe(gelak sopan)..

yana zuera said...

@L@g3nd@ buD@k N@k@L
haha tu la, da tension sngt kn. ;p

yana zuera said...

@Zulfahmi Abidin
haha ^.^V

yana zuera said...

@cik zulaikha
hehe sekali sekala sebut nama awk kat belog sya. :)

takpe. mane la taw ade yg bekenan ke. ;p

Zulfahmi Abidin said...

kau rajin.kumpul la lagi pic mcm nie tau/^_^

yana zuera said...

rajin ikut time!. hee~ ;p insyaAllah~. :)

Related Posts with Thumbnails