Monday, November 29, 2010

ditanda!.

assalamualaikum. salam sejahtera. :)

ok, jangan kaw nak bebel buat introduction panjang-panjang,
terus buat tag ok!.

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?.
MONEY. laptop. henfon. henfon.

henfon. eh salah ini calculator.

ok. ini baru henfon. nama dia LALA

2.benda terakhir yang korang beli guna duit korang?.
buah jambu potong-potong dalam plastik yang ada asam.

3.dimanakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan
korang dan apakah temanya nanti?.
dewan dengan tema tradisional, siap sanding bersimpuh kat lantai.
baru tradisional tu menyerlah. :)

4.adakah korang sedang bercinta sekarang?.
in love. not in love. in love. not in love. *sambil petik petal bunga rose. in love. not in love.....

5.berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?.
seminit. sejam. sehari. setahun. erk. ENTAH!.

6.dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang?.
bawah pokok durian. sambil tunggu durian gugur. ppffftt. =.='

7.novel/buku/majalah terakhir korang beli?.
cinta di langit GAZA.

8.apakah nama korang sendiri?.
Liyana Nazurah binti Jaffar.

9.antara mak dengan ayah mana korang lebih mesra?.
makabah. abahmak. :)

10. namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?.
ramai betul orang yang betul2 nak jumpa.
listkan pun sehari suntuk tak habis. T__T

11.adakah korang basuh baju sendiri?.
ouh. apa guna mesen basuh. jika tak guna. :D

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?.
whole world!. :)

13.pilih salah satu, peluk atau cium?.
pelukcium. :p

14.beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
-stay kat pasir gudang, sama ngan yana.
-satu kelas ngan yana time sekola rendah.
-most important. dia cantik!. :)

15.lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda.
-lappy.
-handphoneS.
-shawls.
-blue BUM watches, yg yana pakai since form 3.
-comics.

16.lagu yang anda paling suka dan selalu dengar?.
banyak lagu. tapi yang selalu dengar sekarang rihanna-Only Girl.

17.bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?.
dua haribulan ogos tahun satu sembilan lapan sembilan. sambut kat rumah. :)

18.5 rakan yang korang nak tag.
eh eh lagi dua korang tu awak la. hah awak la. hehe :)

ok. done.
wassalam. :)

6 comments:

nazihahisa said...

eh!! calculator gemuk tu.. hhihi rindunya..

leyla_najwa said...

hehe sayep sukep.sayep sukep ;p

yana zuera said...

@nazihahisa
hehe ^.^V

yana zuera said...

@leyla_najwa
hah buat jangan tak buat. hehe tapi no offence. tak buat pun takpe. :)

FYLZAhh said...

nice bl0gg.
im f0llowing u anyway (:

yana zuera said...

hehe thnks~. :)

Related Posts with Thumbnails