Thursday, November 4, 2010

awak dah ada kekasih hati?.

assalamualaikum dan selamat sejahtera. readers stalkers. :)

sebenarnya. entry ni adalah entry terancang compare dengan entry sebelum ni.
entry tiba-tiba. maksudnya, entry ni yana dah rancang awal-awal nak tulis.
tapi terkeluar pulak entry lain. huhu =.='

apa perasaan anda-anda, kamu-kamu, kalian-kalian yang PEREMPUAN,
ada orang tanya

'awak dah ada kekasih hati'.

pffft gila klasik. klasik nasional pun kalah beb!. T_T

tak de ke ayat lain yang boleh membantu selain 'awak dah ada kekasih hati'.
boleh tergelak menari-nari usus dalam perut ni tauu!. =.='



wassalam. :)

8 comments:

Zulfahmi Abidin said...

adakah anda tahu.saye single?? hehe.dan motto hidup saya.Curang Itu Indah.^__^

Terkini:
1. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira
2.Lupe Sampai Tak Ingat 
3.Beeppp..Beeppp....Beeppp

cik zulaikha said...

saya belum punya kekasih hati. awak nak tolong carikan kekasih hati untuk saya?

yana zuera said...

@Zulfahmi Abidin
ouh itu sya x tahu dan sangat mantap anda punya motto hidup!. :D

yana zuera said...

@cik zulaikha
hehe saya pun tak tercari lagi, macam mana nak carikan awak satu. ;D

Zulfahmi Abidin said...

hhahaha.gurau je lah.tah ape2 jer..

Terkini:
1. Nama Kau Super Duper Hipster Cool Lah Lady Gaga
2. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira
3 .Lupe Sampai Tak Ingat 

yana zuera said...

@Zulfahmi Abidin
hahah ok what~. curang itu indah. boleh buat tajuk lagu. ;D

Un Phat Lee said...

usus lu menari ikut rentak ape? dondang sayang? haha XD

yana zuera said...

haha dondang sayang lemah gemalai sangt. menari hip hop kot!. ahah B-)

Related Posts with Thumbnails