Tuesday, November 30, 2010

Mak Abah Harus Ada 2010. :)

assalamualaikum. salam sejahtera. :)

Mak Abah Harus Ada. actually, eceh ekceli konon.
nak taip panjang-panjang malas T_T. sebab tu bagi perkataan lain,
tapi huruf depan tetap ada.
MAHA -Malaysia Agriculture, Holticulture and Agrotourism Show.
hah ni baru nama betul. tak ke panjang nak letak kat title. =.='
*cakap je la sebenarnya kaw malas. tak payah bagi alasan berjela.


ok, biar gambar yang cerita. :)

OTW!

kereta yang melambak. T_T

akhirnya, dapat jugak sampai dengan selamat. :)

pak jep pilih orkid.

hah ni wife dia. sama jugak, tengah pilih orkid. :)

ni anak dia yang laki-laki. mat bunga dia ni. ^.^

yang sebelah tu pulak anak dara dia yang sulung.
cantik molek. :)
status : tunang orang

eh eh ada pulak, anak dia yang ni. :)
HARUSSLAAAHH.

lastlast. comel kan tembikai ni. :)


ok, fine. akibat excited sangat nak tulis. habis semua yana cerita kan.
cakap je lebih biar gamba yang cerita.
piirraaahh. =.='

ok2. done.
wassalam :)

footnote :erk, jangan tanya mengapa yana terlalu ayu *pitam*
untuk ke MAHA, sebab singgah rumah pengantin. member akak. :)

7 comments:

HAZWAN17 said...

dari johor semata-mata nak g MAHA ke
gile semangat hahaha

yana zuera said...

haha takde la semata-mata, g rumah member akak kawen. kat seremban. singgah la~. hehe ;p

atiQah.sya said...

ouh.patot lh x nmpak anda kemarin masa metim open day.
johor yeh..MAHA yeh..ouh..

yana zuera said...

HAHA tak sempat nak blek. blek je, meetng dah habis. :p
*alasan kan.

Zulfahmi Abidin said...

perh.gile jem jalan.tapi tembikai tuh petak?? dari jepun ker ape tuh??

Terkini: Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi | Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie | Besok Kau Dah Tua Kau Tahu La

yana zuera said...

taw xpe~. bejanggut nak cari parking. =.=' eh malaysia mari kot. hehe

aisya said...

nasib baik pergi first day..
x ramai sgt org..

=)

Related Posts with Thumbnails