Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!.

image

assalamualaikum. salam sejahtera.


satu segmen dari saudara BEN ASHAARI.
yang pest time yana join. :)

kalau anda anda mahu join.
klik saja link di atas.
:)


sekarang senarai 5 belog yang yana sangat suka baca.
pantang nampak kat blog updates, terus saja click belog dia.
untuk taw, ouh apakah updates mereka kali ni.
jom!.

suka bukak belog dia sebab selalu bagi tips yang best. cara pakai pashmina, shawl yang bermacam-macam gaya. kreatif ok dia ni!. :)

belog dia cantik. warna pink!. [boleh terima tak alasan]
tapi memang tak menyesal singgah belog dia. entry pun best2!. :)

belog yang santai dengan entry yang simple.
tak tension bila singgah belog dia.
[macam exam nak tension2 plak kaw]

4.fahmi.
ini manusia sangat kreatif!.
sampai perkara nak bunuh lipas pun boleh jadi satu entry.
hehe tapi memang enjoy baca. boleh hilang tension.

wajib untuk suka belog dia.
sebab sebab memang suka masuk la belog dia.
dan dia jugakla, banyak ajar yana benda-benda yang ada kat belog!.
terima kasih~. :)

ok, kalau en ben bagi yana lagi lima pun boleh. s
ebab banyak lagi belog yang yana suka masuk.
tapi kadang-kadang jadi pembaca yang senyap saja. [silence reader]. =.='

sebenarnya, da lama perasan segmen ni, dari belog en ben sendiri.
sebab follow dia. so akan tawla perkembangan terkini beliau!. :)
dan baru hari ni belog panggil
eh kaw!, meh buat segmen en ben ni
senang je.
:)

ok. done.
wassalam. :)

21 comments:

Zulfahmi Abidin said...

wah.blog fahmie tersenarai.terharunyer.tengs awk sebab sentiase bagi support kat fahmie.^_^

Terkini:
1. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
2. Saranan Aku Untuk Kerajaan
3. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring

Lelaki Ini said...

wah!
tahniah kpd bloggers di atas!
suke2!

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

whiteco-p said...

cam bez je segmen nih..hehehe

sya blogger baru... sila beri tnjuk ajar.. :)

nur said...

lamat kenal dan folo sini
ALL IN ONE

Haris Khairuddin said...

salam ziarah. nice blog btw... :)

♥CIK SHA♥ said...

singgah dari blog mr ben..^_^

Ainismaira said...

Salam perkenalan :)

amimarz said...

Ziarah dari segmen BA... ai dah folo here!!!

hamzah ian said...

sume femes emes...

cik zulaikha said...

ya ampun.. kembang kempis idung gue.. (harus la kan.. haha) thanks yana!! terharu lorhh~~~ huhu...

yana zuera said...

@Zulfahmi Abidin:
teharu salmpai meleleh tak air mata?. ;p HAHA most welcome la. :)

yana zuera said...

@Lelaki Ini:
hehe
thanks~. :)

yana zuera said...

@wannurfazrini
thnks~. :)

yana zuera said...

@whiteco-p
memang best!. :) hehe

yana zuera said...

@nur
slamat perkenalan juga~. :)

yana zuera said...

@Haris Khairuddin
thnks~. :)

yana zuera said...

@Ainismaira
salam perkenalan juga~. :)

yana zuera said...

@amimarz
thnks~.:)

yana zuera said...

@hamzah ian
hehe ^.^

yana zuera said...

@cik zulaikha
haha rilek2 zu~. :D most welcome la dear~. :)

Related Posts with Thumbnails