Wednesday, November 3, 2010

mungkin saya kawan yang bosan untuk awak!.

assalamualaikum dan salam sejahtera. readers stalkers. :)

ok, mood sedang berstudy week. tapi kenapa mengapa dan bagaimana
setelah hari rabu dan tak sampai sejam lagi, khamis akan menjelma
still tak setat setudy lagi. mungkin cuti yang diperuntukkan terlalu lama
sebelum final exam menjelang. mungkin lagi alasan terlalu KUKUH
yang setudy awal-awal tak kan masuk punya. setudy last-last minit baru mantooop.
ceit!. jangan ikut. setudy last minit memang sangat tak baik untuk kesihatan.
kemungkinan besar akan membuatkan anda depresi yang terlampau.
TENSION yang agak keterlaluan dan sebagainya.

mungkin lagi terlalu rindu kat insan-insan tersayang.
yang dah terlalu lama tak bertentang mata. tak bersua muka.
entah sihat atau tak. dari suara mungkin sihat tapi hati tak siapa yang tahu.

MAAF. AMARAN KEPADA SEMUA!.
MUNGKIN INI AKAN MENJADI ENTRY BEREMOSI LAGI.

tak mengapa, ini belog personal yana, tak suka bye bye~. =.='

maaf, mungkin yana seorang kawan yang bosan. terlalu ikut perasaan.
PSYCHO sangat. macam entry ni. sangat PSYCHO!.
orang yang baca pun boleh PSYCHO.
pastu beramai-ramai boleh pergi sesi kaunseling.
sebab masalah mind and behaviour. =.='

sebenarnya, hanya nak cakap. maaf terlalu beremosi.
terbuka kepada semua. secara langsung dan tak langsung.
tapi MAAF.

mungkin saya bukan sahabat yang sempurna.
dan sukar untuk menjadi sahabat yang sempurna.
kerana manusia tidak akan pernah sempurna.

mungkin saya sahabat yang terlalu membosankan.
tapi saya cuba untuk menggembirakan sahabat sekeliling saya.
namun, manusia tak pernah lekang untuk rasa bersendirian.

tapi, kesimpulan yang sangat ketara,

yana sayang sahabat-sahabat/kawan-kawan/member-member yana.

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI KAWAN-KAWAN/ MEMBER-MEMBER YANA.



wassalam.



6 comments:

leyla_najwa said...

me too. :)

yana zuera said...

@leyla_najwa thanks najwa :)

cik zulaikha said...

sy pun nak mintak maaf.

yana zuera said...

@cik zulaikha
yeah~ saling memaafkan. :)

MiSz_aIN said...

bila cuti lama sblm exam,,mood nak study pun lambat datang.part yg tu sy sangatlah stuju.

yana zuera said...

@MiSz_aIN kan?. makin lengah2 nak study tu. huhu T__T

Related Posts with Thumbnails