Saturday, July 24, 2010

first trial~.

assalamualaikum, salam satu malaysia, salam perpaduan, salam sabtu,
salam maaf ( lama weyh x hupdate blog).

entahla. malas gile rasa. baru entry before ni semangat kan?. purak-purak gilak. haha :p
nope la, quite busy lately. busy ngan apa pun x taw la. ngan diri sendiri. ngan kelas.
ngan kawan-kawan. tapi ngan diri sendiri tu la yang paling banyak. jangan tanya busy apa,
sebab yana pun xtaw la. ok stop!. da merepek jauh. mesti u ols sangat bosan kan. :)

ok, da la selalu kering idea nak tulis apa kat blog. sebab tu macam jarang gile update blog.
*heh cakap je la pemalas kan. lagi nak kalis2 tade idea la, kering idea la. heh!.

ok, ni sebenarnya nak cite, betapa excited nye yana, bila dapat pegang wooden bow. apa tu?. heh senang cita pegang alat untuk memanah. hah2, tapi bukan yang macam ROBIN HOOD guna tu taw. sekarang zaman da moden, wooden bow pun da berubah. hehe :p


macam ni la gayanya. tapi, ada lagi macam2 saiz. berat ada ringan ada. ouh yana pegang yang ringan je, x larat kot yg berat tu. nak masuk string pun da macam hape.


nengok ni, macam zu ngan umi ni. ni baru wooden board yang ringan. yang berat tu, tak termasuk kot string tu. hehe sangat memerlukan kekuatan lelaki di situ. :p


ok, yang 2nd video ni menunjukkan kegagahan LIYANA dalam memanah. hahah buweekk. geli~. :p heh pirst time kot ni nak memanah. tangan shaking gila. sumpah, serius! tak terfikir da step yang dia ajar. pkir nak shoot. shoot and shoot~ and last dapat gak la shoot ngan smooth. even arrow tu pengko. ok pengko tu bengkok. dalam bahasa apa tak dapat dikenal pasti lak. hehe :D act, bukan arrow tu yang pengko, yana punya tangan yang senget. x sempat arrow tu nak lepas habis, yana da bengkok kan tangan. thats why, arrow pun ikut sekali. hehe ;p
ok, done. nak explain lanjut takut yang tak taw tu bertambah la pening kepala. pe jadah la bende alah ni. macam yana bila pirst time masuk kelas. da la lambat. lagi la blurr~. :p
kalaw yang pro tu boleh la. ajar yana jadi pro gak.hehe

ok2 done, assalamualaikum

4 comments:

zulaikha said...

i like!! i like!! heheh.. suke entry ni.!!!

yana zuera said...

hehe sbb ad video awk ngn umi kn.. hehehe ;)

nabil_potter said...

like :)

yana zuera said...

thnks2~. ;)

Related Posts with Thumbnails