Saturday, April 2, 2011

saya ada kerana kamu!

assalamualaikum. salam sejahtera.

jangan ditanya mengapa dan bagaimana yana dah jarang update belog sekarang.
 sebab sebab em sebab memang jarang hupdate lah sekarang. kesuntukan masa kot. 
tak cukup tangan dengan assignmentSS, research projectSS. grr semua nak plural plural.
 takdenya singular singular ni. pfft.

sedar tak sedar jugak dah nak expired dah jawatan yana. dah tiba masa cari orang 
baru pelapis untuk next session pulak. entah yana pikul tanggungjawab ni baik ke tak 
yana pun tak tau. takpe memang yana rela hati nak pikul tanggungjawab ni.
 kalau tak sempurna sekalipun, itu urusan Allah.

so, setakat ni tinggal program untuk ANNUAL DINNER BLOK. hoyeah!. 
tak sabar sebab aktiviti utama makan minum dan makan dan minum lagi. tapi tak cari baju lagi, 
baru excited weekend ni nak pergi survey2 baju tapi malang menimpa. 
sudah jatuh, tergolek-golek lagi. adeh adeh.

ok sebenarnya nak cakap, cukup lah tu kan introduction. kita masuk ke isi-isi penting.

firstly, terima kasih. secondly, terima kasih. thirdly, terima kasih.

ok dah siap! bye!. 
[agak2 nak sepak tak kalau yana just stop je sampai sini, 
ok tak yah jawab, yana tau dah jawapan die]

ok2 firstly terima kasih sebab bagi kepercayaan kat yana untuk pegang 
segala jawatan selama 2 sem ni. banyak dah yang yana belajar. tapi tu pun tak cukup sebenarnya. 
even even yana bukan buat kerja sebaik mungkin pun tapi still percaya jugak kat yana. 
ok terima kasih yang pertama.

secondly, terima kasih sebab sokong yana bila buat program. eh satu program je pun. 
explorasi gua tempurung. even macam tak seperfect mana tapi yana still
 anggap program ni berjalan dengan lancar. walau ada rintangan dan halangan 
tapi program tetap mantopp!. dan  dan walaupun yana bukanlah ketua yang begitu prihatin,
 ketua yang bertanggungjawab sangat, ahh kalau nak dikira tak cukup satu hari tapi yana
 cuma nak cakap adanya kalian2 yana cukup bertuah!. terima kasih.


thirdly terima kasih, terima kasih kat semua-semua yang dah bekerjasama ngan yana.
 yana tau kadang-kadang tu malas lebih menguasai diri tapi kalian semua tetap bertahan. 
ouh terharu taip entry nih. rasa macam nak menangis tapi cukup-cukup lah mata sedang 
membengkak sekarang nih yana tahankan je nak nangis tuh. =.=' rasanya kalau diberi 
peluang lagi yana takkan menyesal terima jika ada kalian lagi. 
bertambah lah terharu!. 


BAHAGIAN PRODUKSI DAN MEDIA
TEMASYA SUKAN TAHUNAN ANTARA KOLEJ-KOLEJ KEDIAMAN

 duduk kat belakang dari kiri : ammar, atiqah sya, k.liza, efa, dan azim
duduk ayu bersimpuh kat depan dari kiri : umi, yana dan zyla.

[p/s : nak cakap depan2 malu, cakap kat belog je la 
"KORANG MEMANG AWESOME TAU!."]


trademark efa. tudung pink paling kiri tu. peace kat pipi. 


ouh gambar senget. dah tak yah cakap apa2.

pic source : zyla ali hussein
 untuk entry yang berkaitan boleh melawat sini. 


 pic source : ammar. tenkiu!.


EXPLORASI GUA TEMPURUNG






 PROGRAM MENJELAJAHI MINDA MENYELUSURI ILMU 



 PROGRAM HARI INTEGRASI BLOK B




so, conclusion terima kasih kat semua yang terima yana seadanya!. 
korang memang TERBAIK.
WE BORN TO BE BRILLIANT!


TERIMA KASIH!.

SEKIAN.
WASSALAM.
:)





4 comments:

HAZWAN17 said...

wah banyak gak program-program yang hang wat erk hehe

yana zuera said...

@HAZWAN17
haha cliche je tu, program tu aku tolong laksanakn je. heheh ;p

fAreZakoSmaNi said...

you are awesome to yana! =)

fAreZakoSmaNi said...

you are awesome to cikgu Yana! =)

Related Posts with Thumbnails