Thursday, April 7, 2011

Yuyu Zulaikha- Ferrero Random GiveAway



eh pirst time feeling2 join giveaway ni. kesian. =.='

ok, bak kata yuyu alang-alang dah tulis entry biar sampai ke pangkal lengan. nak 
letak header besar-besar tapi takde tulisan. macam lagu takde irama. hah betul kan
. irama dan lagu tak dapat dipisahkan. macam kat belog jugak gambar dan 
tulisan kena sentiasa bersaing. eceh =.='

yana baru baru2 jugak melawat belog dia. so first impression yana ingat dia still sekolah.
 SORRY!. ye lah diskriminasi kat orang-orang yang badan kecik ni kan.
 =.='
 tiba-tiba bila dengar nama YUYU tu teringat masa kecik-kecik.
orang panggil yuyu jugak. tapi sekarang tinggal akak je yng panggil yana yuyu. 

so, bila dah melawat belog dia terus follow sebab entry dia best. tak sekema sangat. 
merepek-merepek. hehe BEST. takde lah rasa macam baca
 nota nak exam bila melawat belog dia. tehee!.

conclusion siapa2 yang nak join boleh click kat link diatas. :) 

selamat mencuba nasib. haha 

done!.
wassalam. :)

4 comments:

mrizal said...

Singgah dari blog yuyu zulaikha. Dah follow.
Follow alik tengs
http://cselalu.blogspot.com

mrizal said...

Singgah dari blog yuyu zulaikha. Dah follow.
Follow alik tengs
http://cselalu.blogspot.com

ini q i L L said...

alaa pegi lah join. pastu nak tumpang ferrero tu. ;p

Liyana Noh said...

aku pon nak panggil kau yuyu gak ar cmni..haha :P
btw, nnti singgah blog aku, ade award nak kasi..hehe ;)

Related Posts with Thumbnails