Saturday, January 1, 2011

candid itu cunla!.



assalamualaikum, salam sejahtera.

eh eh update lagi. rajin sangat ye kaw. takpe azam tahun baru. semngat ni. semangat. jangan kacau. :D

ok2. ni sebenarnya nak melunaskan tag yang cik coklat kite ni bagi. join contest. contest ap?.


macam biasa, moh kita nengok terms and conditions dulu:

1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha


4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form (yang buat contest punye la)...

5. tag 3 orang rakan blogger anda @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...

tarikh tutup : 10th January 2011...

ok2, nengok muka semua semngat kan tunggu gamba apa yang yana pertaruhkan. eceh.

.
.
.
.
.
.
.
.

jeng jeng

.
.
.
.
.
.


harap maaf ye kengkawan, anda interprame sekali.

ok, gambar ni dicandid masa kitorang exchange students kt uitm shah alam.
time ni jugak pergi jumpa dekan fac edu.
saje je, maklumla nak kat habis sem. :)


ok2. done.
wassalam.
:)

5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hoo... cam menarik je contest ni..

gud luck!

Hijabi Pearl said...

goodluck to u :)

nice blog u have. we follow u.
u follow us back k dear!hehe

yana zuera said...

@ASaDa RyutaRo
menarik2. jom la join skali. :)

thnks~.

yana zuera said...

@Hijabi Pearl
thnk you very much. :D

dilla adilla said...

tq sudi join contest nie dear :)

Related Posts with Thumbnails