Monday, August 2, 2010

i'm 21~

assalamualaikum, salam satu malaysia, salam perpaduan, salam isnin, salam 2 ogos~.

nothing much to say, em just 'happy birthday' to ME a.k.a LIYANA. heh feelingless.
ok selalu sangat tidak berperasaan, ouh bukan2. tidak selalu ye. cuma perasaan yana ni datang lambat sikit. bukan pada masa kejadian. usually lepas kejadian. baru flash back balek.
ingat benda2 yang da berlaku, da lepas. pastu kalau benda yang buat kita happy, suka la.
tapi kalau benda yang sedih, rasa menyesal pun ada. but im a positive thinker ok.
haisyh perasan~. :p selalu kena fikir mesti ada hikmah disebalik benda yang berlaku,
tak kesahla positive ke negative ke. biarkan. tu semua akan jadi asam garam dalam hidup kita. macam yana selama 21 tahun hidup ni, rasa masih kekurangan dari pelbagai aspek. as a daughter, as a student, as a friend n most important sebagai hamba ALLAH. tapi kekurangan tu boleh ditambah kan. dari diri sendiri, yang kena mempelbagaikan usaha dan atas rasa tanggungjawab, semua kekurangan tu masih boleh diatasi. insyaAllah, atas izin ALLAH,
kun fayakun. jika ditakdirkan, maka berlakulah.

ok, intro yang penuh tazkirah tersendiri. hehe :)

actually entry ni cuma nak wish birthday sendiri~. hehe :)

ok last but not least. a biggie thanks to umi nadrah, fr surprise party. sangat terharu.
i admit ur the best friend ever, that i'd met. insyaAllah, yana xkan sia2kan tali persahabatan yang kita bina ni. luv u~. *mintak2 la dia x baca blog yana ni. malu tu. :p tak lupa jugak kat kawan2 JMK umi, afiq, udin, k.im, wani, hanif. n mat ju, yang bli kek sama2 dengan umi. ok, u guys absolutely great!. :) exco sukan dn rekreasi yang celebrate, nyanyi lagu. ok, sangat gembira. *blushing* lagi sahabat2 di facebook yang wish. thanks again. very appreciate that. n last, yang wish kat hp, k.eye, adek, k.ina, zu. ok sayang korang semua~. :) this the greatest birthday moment that ill be remembered. thanks again n again. :)) hanya ALLAH yang mampu membalas. insyaAllah~. :)

ok2, done.
assalamualaikum~. :)

4 comments:

kobEj0rdan~ said...

so u da a bit tua la ni ea??hehe
happy birthday 2 u:)) smg alwayz hidup dlm dunia penuh keceriaan:PP

yana zuera said...

a bit je la. blum spenuhnye la tua. hehe ;p
thnks 4 da wish. amin. :)

nn said...

happy belated birthday :)

yana zuera said...

thnks~. ;)

Related Posts with Thumbnails