Wednesday, August 18, 2010

semangat kaw~.

assalamualaikum, salam sejahtera, salam satu malaysia, salam perpaduan, salam rabu,
salam malam-malam ni yang sangat sejuk. da berselubung, ok kan best kalau bule pinjam bulu beruang yang tebal2 tu, at least boleh kurangkan rasa sejuk sampai ke tulang hitam. heheh
sah2 kaw tulang tu warna putih. ok, wateva~~

ok, hari ni Yang Mulia Raja Muda Perak, Raja Dr. Nazrin Shah, datang UPSI untuk berbuka puasa bersama2. apasal tibe2 rasa macam ayat skema gile. =.=' sebenarnya tu je, semangat kaw. bukan senang nak jumpa raja face to face, even nampak dari jauh yang x berapa nak jauh sangat.
tape la, dapat nengok gak la. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

next story, ni yana nga nengok cerita 'andartu terlampau...21 hari mencari suami'.
even da lama kan cerita ni. sebab sebelum ni tak berminat nak nengok,
tapi kenapa entah nak nengok. :p hehe em opinion yana cerita ni, sangat terlampau. :))
em haliza misbun, perneraju utama dia. atau dalam cerita ni karakter dia bernama
'nik melati sukma nik mat'. dari segi mutu lakonan dan jalan cerita memang da best.
boleh la layan. tapi yang x sedap mata memandang tu, em bukan nak kata yana baik sangat la. tapi ni untuk tontonan umum kan. huh apa orang selalu kata,
pandang sekali rezeki, pandang dua kali dosa dah. :p


hah2. pandang sekali taw. :p
ni salah contoh la. nak lain2, search sendiri. :)

ober u ni taw. sorry la,censored sikit entry kali ni. :p
ok la, habis la sampai sini. hehe :)
done.
assalamualaikum




1 comment:

A-Y-I-E said...

Maaf tak baca habis.. Huhuhuh.. Baca bahagian atas n tengok gambar sahaja

ni la blog baru saya
http://blog-ayie.com/

Related Posts with Thumbnails