Thursday, September 30, 2010

cik egypt!

assalamualaikum, salam sejahtera, salam satu malaysia, salam perpaduan, salam khamis!. :)


sebenarnya.. nak cerita kan. pasal kan. ni kan.
*erk, ok nampak x bila tiba2 xtaw nak buat ayat macam mana. =.='
ok, ni story right right punya. ni hah ada cik egypt sekodeng yana punya belog~. :)
pelik bin ajaib. em tapi x mustahil la. blogger~ one world kan. :)
tapi apa tujuan dan matlamat dia, ok nati yana tanya ea.
:p


*silaclickkalautaknakandarabun.
cumanakcakapsusahtakbilaayattakdaspace.
=.='


cerita lain. this week ada KMK1. kamu kamu anda anda awak awak kalau nak taw
KMK1 tu ialah.... jeng jeng jeng Kem/Kursus Manik Kayu 1. kat sungai cincin.
ok, dah mintak izin restu ngan mak abah. eceh macam mana nak g mana je kaw ea!. hehe
first sekali mak pesan:
"angah, jangan mandi sungai tau"
ok, baik. insyaAllah 'angah' akan dengar cakap~. :)



ok, think thats enough 4 this entry. will update later.
*ehem kalau ayat ni mesti cik egypt tu paham kan. em kalau dia reti BM mcm mana~.
ok, x tanggung!. =.='

ok2, done.
assalamualaikum.


try n error pakai tdung syria.
nengok si BOOBOOLAATLAAT, TEMTEMBAMBAM
IN THE HOUSE!

footnote: terasa macam tade motif je entry kali ni.
eh sejak bila entry kaw ada yang bermotif!. ok abaikan~. =.='


4 comments:

Dc said...

sapakan punya ankara cik egypt tu huhu..=p

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum.. slmt hari raya aidulfitri...

Sy pun dalam 2,3 bulan sblm ni kerap dpt tetamu blog dari luar negara. Bulan ni aje yg kurang.

Kemungkinan pelawat yg dtg ke blog2 Malaysia ialah pelajar dari Malaysia yg belajar di luar negara ataupun memang org luar negara yg klik pautan ke blog kita melalui "kata kunci" tertentu yg menarik minat mereka.

Berikut adalah link ke artikel saya yang berkenaan dgn hal yg sama. Copy & paste alamat di bawah ke ruangan carian pada web browser :

http://smskey.blogspot.com/2010/09/pengunjung-luar-negara-ke-blog-malaysia.html

yana zuera said...

Dc : ouh tidak diketahui. siapakah cik egypt tu. hehe ;p

ahmad zaki : ouh yeke. xterfikir plak, klau student mlaysia yng kat luar negara. thnks 4 the info. ^.^

Encik Lah said...

Salam,maaf mengganggu,saya masih baru lagi kat blog sebegini. Jadi,sudi x awak follow saya kat blog saya,iaitu media-seeker.com ,saya follow awak...nanti senanglah saya tgk blog awak....ok?

Terima Kasih.

Related Posts with Thumbnails