Monday, May 3, 2010

twit! twit!.

woot! woot!. :) assalamualaikum hye hello selamat petang dan berbagai2 selamat la~. :)
em sekarang mood twitter~. benda baru ni!. hehe
*actually tade la baru sangat, just yana je yang jakun baru nak join. sebab tu benda benda baru buat yana la ye~.


http://www.emocutez.com

sumpah2!. ta paham ngan twitter, masih belajar. yup in progress yaw nak belajar benda2 ni. *aiyak, falsafah kaw tanak study,twitter ni nak pulak!. >.<' tape2, falsafah jap lagi ea. :)
tiba2 mood nak tebuat twitter. kenapa?. yang pertama sebab agak da bosan la dengan fb kan,
so nak try la sesuatu yang baru. weet!. yana memang cepat bosan!. hehe :)
yang kedua, em asik dengar je orang duk cakap2 pasal benda ni. so nak try gak la,
biar tak ketinggalan sangat la. hua3. poyos saja~. :)
ok, entry before ni cakap yana tade twitter kan, so entry kali ni yana
da ada account twitter. follow jangan x follow. dipersilakan.
click aje logo twitter kat bawah ni. hehe :)

http://www.emocutez.com


ok2, la done for now. assalamualaikum.




3 comments:

anisalya said...

sm la...
dah ada twitter ni kena belajar mcm mana nk gune pulak

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari Geng Blogger..

datang guling2 jap kat blog ni..hehe

Azrul Hisham - My Real Life

yana zuera said...

anisalya : hehe tu la, at last mals da nak aktif sngt~.:D

azrul hisham: wassalam, hehe baik2 guling tu ye, takut jatuh plak nati~. ;)

Related Posts with Thumbnails